3D Fræsning

OneCNCXR fjerner mysterierne om multi akset bearbejdning.

OneCNC innovative udviklingsteam har igen leveret et unikt produkt, denne gang, indenfor 4 og 5 akset bearbejdning. Et produkt der har en så høj brugervenlighed at det kun tager 5 minutter at lære.

Selvom 5-akset maskiner er blevet mere og mere populære i industrien, er brugen af disse maskiner mange gange blevet begrænset på grund af ekstra høje omkostning til software. OneCNCXR har ændret dette, med deres nye 4-akset og 5-akset funktioner. OneCNCXR er fokuseret på udvikling af rundbordsindekserings strategier og simultane strategier, der understøtter alle typer af 5 akset maskiner, kombineret med en ekstrem høj brugervenlighed.

 

OneCNCXR er intelligent.

De 5-aksede maskiner er avancerede og kræver at CAD/CAM systemet er intelligent og nemt at bruge. OneCNC har løst ovennævnte problemer. Disse maskiner har funktioner til at bearbejde komplekse emner, med underskæring og komplicerede vinkler i et enkelt setup. Forudsat at du har et intelligent CAD/CAM som OneCNC levere, kan du reducere værktøjsomkostningerne og bearbejdningstiden, hvilke resultere i lavere stykpris. OneCNCXR giver nu brugerne mulighed for at opnå dette.

 

OneCNCXR er alsidigt.

OneCNCXR er udviklet til at være alsidigt, og har indbygget postprocessorer, som kan skræddersyes. OneCNC er kendt for deres brugervenlige 3-akset bearbejdning, og nu er 4-akset og 5-akset blevet lige så nemt at bruge.

OneCNCXR inkluderer de nødvendige funktioner postprocessorerne behøver, samt verificering med kollisionscheck, for at sikre mod eventuelle programmeringsfejl.

På nogle maskiner er det kun mulig at bearbejde enkelte sider af emnet, i forskellige vinkler. Selvom disse maskiner ikke er nær så komplicerede som 5-akset simultan maskiner, gør OneCNC det alligevel nemt og enkelt at programmere sådanne emner.

Andre 5-axis maskiner gør det muligt at programmere komplicerede 3D emner, ved brug af alle 5 akser. OneCNC har indbygget den intelligens der behøves for at bearbejde sådanne modeller med meget høj nøjagtighed.

OneCNCXR laver fem akset bevægelser, hvoraf 3 er lineære og to akser er roterende. Disse maskiner er meget komplicerede og kræver et CAM system der er intelligent for at lave bearbejdning uden kollisioner. OneCNCXR laver alt det hårde arbejde med at udregne korrekte værktøjsbevægelser og sikkerhedsafstande for brugerne.

 

OneCNCXR er sikkert og nemt at bruge.

OneCNCXR software er så enkelt at bruge og forstå, og med den seneste teknologi indenfor verificering, bliver brugeren hurtig fortrolig med systemet. OneCNCXR viser visuelt, alt hvad der foregår på maskinen. OneCNCXR har et solidt omdømme verden over, for at leverer software der er pålideligt og nemt at bruge.
Onecnc