Om Ingerslev Maskinfabrik A/S

I løbet af de seneste 25 år har vi udviklet virksomheden til en moderne underleverandør virksomhed med hurtig omstillingsevne og stor fleksibilitet.

Det teknologiske og ledelsesmæssige niveau, der med vores nuværende 15 medarbejdere er nået, har placeret virksomheden i forreste linie blandt de virksomheder, vi måler os selv med. Udviklingen har gjort os til specialister i rustfri, aluminium, messing og plast bearbejdning i den bedste kvalitet.

Vores mål er fortsat at være på forkant med den teknologiske udvikling, samt at holde et progressivt uddannelsesniveau, bla. ved den stadig videreuddannelse af vort personale.

Vi leverer de nødvendige materiale certifikater hvor det kræves.

I forbindelse med vort samarbejde med flere af de store internationale eksport virksomheder, har det været muligt for os, at opnå stor erfaring i fremstilling af halvfabrikata og montage af komplicerede delkomponenter.

Produktionens høje konkurrencedygtige kapacitet sikres ved anvendelse af de absolut bedste bearbejdningsmaskiner, der er til rådighed på markedet.

Vi mener, at vi derved, som en ekstra bonus opnår at fastholde det bedst uddannede personale.

Et område vi alle i virksomheden deltager ivrigt i er fastholdelse og udvikling af en miljørigtig produktion.

Der står mennesker bag alle vores produktløsninger. På Ingerslev Maskinfabrik råder vi over de nyeste teknologier og investerer løbende i højeffektive maskiner og udstyr, der sikrer optimale løsninger og produkter til vores kunder. Vi investerer også i dygtige og veluddannede medarbejdere, for det er trods alt dem, der på hvert sit felt, skal finde frem til den allerbedste løsning – og via godt samarbejde, skabe den bedste samlede købsoplevelse for husets kunder.

Stor aktivitet og fleksibilitet på virksomhedens CNC-styrede bearbejdnings-centre og drejebænke, hele døgnet er der en maskine igang, hvilket bl.a. gør, at vi kan tilbyde særdeles fornuftige leveringstider. Maskinparken er udstyret til at bearbejde endog meget store emner samt emner af stor kompleksitet, og på vores CAM-system kan vi også arbejde direkte med kundernes eget tegningsmateriale.

Højteknologi sætter os på forkant, men det er stadig fornemmelsen for håndværk og vores krav til kvalitet, der skaber vores succes.
Vi er kendte som en pålidelig underleverandør med skarp fokus på optimal udførelse af vores kunders opgaver.
Allervigtigst er vi et hold af entusiaster der elsker vores job, og alle sætter en stor ære i at levere veludført arbejde – helst lidt bedre end forventet.

Ingerslev Maskinfabrik A/S ejes 100 % af Henrik Raalskov og Kenneth Nielsen.

 

 

 

K Underside Billede Om Os 710X476

Miljøpolitik for Ingerslev Maskinfabrik

Hos Ingerslev Maskinfabrik går vi meget op i bæredygtighed og miljøet. Derfor har vi for hele virksomheden udarbejdet nogle politiker, hvor vi understøtter disse områder med konkrete handlinger.

Læs mere her om vores miljøpolitik 

Arbejdsmiljøpolitik for Ingerslev Maskinfabrik

Hos Ingerslev mener vi, at vores medarbejdere er den vigtigste ressouce for vores løbende udvikling af virksomheden. Derfor har vi udviklet politikker for arbejdsmijøet, som er grundlaget for udvikling og fastholdelse af et god fysisk og psykisk arbejdsmiljø, så alle medarbejdere trives, og ingen bliver syge af arbejdet. 

Læs mere om vores arbejdsmiljøpolitik her